על מבנה האנציקלופדיה

מתוך Climbing_Encyclopedia
גרסה מ־23:20, 4 בדצמבר 2024 מאת יורי פלדמן (שיחה | תרומות) (יצירת דף עם התוכן "לאנציקלופדיה שני חלקים: מילון הטיפוס העברי-עברי מילון שבו לכל ערך הגדרה קצרה בת פיסקה אחת, ואוסף דפים בהם לכל ערך יש עמוד נפרד המוקדש לו. הפיסקה הראשונה בעמוד של הערך היא זו המופיעה ברשימת הערכים. את רשימת הערכים, וההגדרות ברשימה זו יכולים לשנות בשלב זה...")
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווטקפיצה לחיפוש

לאנציקלופדיה שני חלקים: מילון הטיפוס העברי-עברי מילון שבו לכל ערך הגדרה קצרה בת פיסקה אחת, ואוסף דפים בהם לכל ערך יש עמוד נפרד המוקדש לו. הפיסקה הראשונה בעמוד של הערך היא זו המופיעה ברשימת הערכים. את רשימת הערכים, וההגדרות ברשימה זו יכולים לשנות בשלב זה רק העורכים. הגולשים יכולים להוסיף ולתקן את העמודים המוקדשים לערכים ומוזמנים לעשות כן. ניתן ורצוי להוסיף הערות ונושאים חדשים בעמודים המוקדשים לערכים.

העורכים ישמחו להוסיף לרשימה ערכים ונושאים שנשכחו. ערכים חדשים, והגדרות לערכים אלה יתקבלו במייל וייתווספו על פי שיקול דעתם של העורכים.

בדפים המוקדשים לערכים, הגולשים מתבקשים לא לשנות את ההגדרות המקוריות, המופיעות בפיסקה הראשונה. ניתן גם להוסיף הגדרות אלטרנטיביות חדשות לאלה שכבר קיימות שם. ניתן להוסיף תמונות ומאמרים בפורמט PDF. הנחיות איך לעשות זאת מופיעות באיך להוסיף תמונות וקבצים.

נא לא להוסיף מאמרים כקבצים מצורפים בפורמט doc או rtf.

כשאתם עורכים דף, אנא בדקו בדף הקטגוריות לאילו קטגוריות הוא מתאים וקשרו אותו בהתאם.

בדף איך בנוי כל ערך במילון מתואר מבנה הדף לערך חדש. הדף אינו מחייב אך היינו רוצים שהפורמט הכללי יישמר.

ניתן להוסיף תרגום של המונחים לשפות שונות. אנא הוסיפו אותם.

למי שנמצא כאן בפעם הראשונה, מומלץ לקרוא את קוים מנחים למילון הטיפוס העברי-עברי את מבנה המערכת ואת איך בנוי כל ערך במילון. וכמובן את דפי איך עורכים דף, איך להוסיף תמונות וקבצים, איך מוסיפים תמונות לויקי ואיך עורכים טבלאות.


תרמו לדף זה: מיכה יניב ואחרים...